• Mon - Sat 8.00 - 17.00
  • 3300 Eger, Kőlyuk út 9.
  • +36 36 488 856
  • Mon - Sat 8.00 - 17.00
  • 3300 Eger, Kőlyuk út 9.
  • +36 36 488 856

Cenntro Logistar 200

Cenntro Logistar 200

A Logistar 200 egy sokoldalú, könnyű elektromos kisteherautó, amit kisebb tömegű áruk városi környezetben történő szállítására fejlesztettek ki. Típustól függően 0,9 – 1,1 tonnás hasznos teherbírással rendelkezik, így sokoldalúan felhasználható bármilyen szállítási feladatról is legyen szó.

A CATL akkuval szerelt kínai gyártású elektromos kisteherautók elsősorban városi és elővárosi áruszállításra és csomagkiszállításra, valamint munkanap során különböző helyszíneken szakipari munkát végző csapatoknak készült.

Az alapfelszereltség részét képezi a nagyképernyős navigáció, a klíma, a távirányítós központi zár és a tolatókamera.

A Logistar 200 utaskabinja két főnek biztosít helyet. A magasra helyezett ülések kényelmesek, és a hálós üléshuzat miatt a 40 fokot megközelítő kánikulában sem izzad bele az ember.

Az autó meghajtását egy 30 kW tartós teljesítményű állandó mágneses szinkronmotor biztosítja, ami a hátsó kerekeket hajtja, és gyorsításnál akár 60 kW-ig is terhelhető. Az autó csúcssebessége ugyan 80 km/h-ban van limitálva, de ezt a tempót a 220 Nm-es csúcsnyomatéknak hála sokkal dinamikusabban éri el, mint a legtöbb hagyományos meghajtású személyautó.

Az energiaellátásról a CATL által gyártott LFP cellák gondoskodnak, amiből 41,86 kWh-nyi került egy pakkba a két tengely közé. Ezzel a Logistar 200 n elméleti hatótávja 310 km. Az LFP akkuk óriási előnye a tartósság, illetve hogy akár 100%-ra is fel lehet tölteni minden nap, nem fog ártani a celláknak.

Az autó fedélzeti töltője 3,6 kW-os, amivel egy éjszaka alatt a teljesen lemerült akkumulátor is feltölthető. Ha ez nem lenne megfelelő, vagy műszak közben kellene még egy kis energia a napi feladat teljesítéséhez, akkor bármelyik CCS csatlakozós villámtöltőn rá lehet tölteni.

Három kivitelben érhető el, platós, szállítódobozos és furgon változatokban. Mindhárom változat ugyanazzal a fülkével rendelkezik, ami a Cenntro iChasis alvázra építettek.

Logistar 200
(CargoBox/Dobozos)

A Logistar 200 egy sokoldalú, könnyű elektromos jármű, amit kisebb tömegű áruk városi környezetben történő szállítására fejlesztettek ki. Közel egy tonnás hasznos teherbírással és a szállítódobozos kivitelnek köszönhetően 6,9 m3-es szállítási kapacitással rendelkezik.

Logistar 200V
(Van/Furgon)

A Logistar 200V egy sokoldalú, könnyű elektromos jármű, amit kisebb tömegű áruk városi környezetben történő szállítására fejlesztettek ki. Egy tonnás hasznos teherbírással és 4.7 m3-es szállítási kapacitással rendelkezik.

Logistar 200T
(Pickup/Platós)

hering-cenntro-logistar-200-opel-toyota-haszonjarmu-centrum-ligistar-200-galeria-7

A Logistar 200T egy sokoldalú, könnyű elektromos kisteherautó, amit kisebb tömegű áruk városi környezetben történő szállítására fejlesztettek ki. 1,1 tonnás hasznos teherbírással rendelkezik, így sokoldalúan felhasználható bármilyen szállítási feladatról is legyen szó.