Az új Opel Vivaro-e prémium választás a legmagasabb szakmai színvonalú vállalkozások számára, amelyek megkövetelik, hogy járműveik zökkenőmentesen illeszkedjenek az optimalizált munkafolyamatokba. Kompromisszumok nélküli karakterével és emissziómentes vezethetőségével a Vivaro-e ideális a városi környezetben és azon túl. Három hosszváltozatban és két akkumulátormérettel kapható akár 330 km-es hatótávval (WLTP)¹.

¹ Vivaro-e/Zafira-e Life energiafogyasztás (vegyes használatban) 23,3 – 29,5 kWh/100 km; CO₂-kibocsátás 0 g/km; hatótáv (vegyes használatban) 230-330 km (felszereltségtől függően).
TÖKÉLETESEN INTEGRÁLT AKKUMULÁTOR

Az új Opel Vivaro-e 50 kWh-s akkumulátorral és akár 230 kilométeres hatótávval, vagy 75 kWh-s akkumulátorral és akár 330 km-es hatótávval¹ kapható. Az Opel korszakalkotó hajtáslánc technológiája és felépítése az alacsony, lapos akkumulátorral stabil súlypontot és maximális utasteret biztosít a Vivaro-e modellben.

ZAJMENTES
Csak a megfelelő esetlben hívja fel a figyelmet vállalkozására. Az új Vivaro-e tényleg csendes, teljesen elektromos akkumulátoros hajtáslánca ideális sűrűn lakott városi és lakókörnyezetben, ahol a zéró kibocsátás ugyanúgy vonatkozik a zajszennyezésre, mint a kipufogógázokra. A Vivaro-e kívül-belül csendes működésű, ezzel csökkenti a vezetőt érő stresszt a hosszú munkanapokon.
REGENERATÍV FÉKEZÉS
Nem vész kárba a munkanap egyetlen része sem az új Vivaro-e modellel. Vezetéskor amint leveszi a lábát a gázpedálról, a regeneratív fékrendszer visszanyeri a kinetikus energiát fékezés közben, és ezt az energiát a hatótáv növelésére használja fel. A legmagasabb beállítással (B szint) a rövid utak nagy része a hagyományos fékek használata nélkül tehető meg, ezáltal csökkentve a kopási és az ehhez kapcsolódó karbantartási költségeket.
GYORS ÉS EGYSZERŰ TÖLTÉS
A nagy energiasűrűségű 50 kWh-os/18 modulból álló és a 75 kWh-os/27 modulból álló akkumulátorok üres állapotról mindössze 30 ill. 45 perc alatt feltölthetők az optimális hatótáv 80%-ára egy 100 kW-os nyilvános töltőről. A fedélzeti 7,4 kW-os vagy a továbbfejlesztett 11 kW-os töltők tökéletesek arra, hogy egy éjszaka alatt teljesen felkészítsék új Vivaro-e modelljét a következő munkanapra
ADATKIJELZŐ MONITOROK
Az új Vivaro-e kifinomult érzékelői és adatkijelző monitorjai részletes áttekintést nyújtanak a vezetési körülményekről és az energiafogyasztásról, maximális hatékonyságot és hatótávot biztosítva.
ALACSONY ÜZEMELTETÉSI KÖLTSÉGEK
Ahogy a városokban növekszik a levegőminőség miatti aggodalom és egyre elterjedtebbé válnak az emissziómentes zónák a városi területeken, az elektromos haszongépjárművek egyre inkább elengedhetetlenné válnak a költséghatékony üzletmenethez. A Vivaro-e megszabadít az ingadozó üzemanyagárak és a teljes árú gépjárműadók terhétől, és rendkívül versenyképes üzemeltetési költséggel és állami vásárlási ösztönzőkkel párosul.