ZAFIRA-E LIFE

A Zafira-e Life a guruló tárgyaló e-voluciója, és a prémium szintű kényelmet nyújtó Zafira Life kínálat zászlóshajója, amely immár teljesen elektromos hajtáslánccal is kapható a simább, csendesebb és még nagyobb luxust kínáló üzleti célú utazáshoz.

AKÁR 9 ÜLÉS
A Zafira-e Life-ot úgy terveztük, hogy kategóriaelső legyen a mindennapi használat során tapasztalható rugalmasság terén
ÜLÉSOPCIÓK
A Zafira-e Life modellben minden a rugalmasságról és a kényelemről szól. Csúsztassa előre vagy hátra a második és a harmadik üléssort, ha extra lábtérre vágyik, hajtsa le vagy vegye ki az üléseket, ha nagyobb raktérre van szüksége.
ELEKTROMOS TOLÓAJTÓK

A kétoldali elektromos tolóajtók¹ széles nyílást biztosítanak a beszálláshoz a hátul utazóknak, így biztonságosan és könnyen tudnak be- és kiszállni.

¹ Külön rendelhető.

KULCS NÉLKÜLI NYITÁS ÉS INDÍTÁS

Az egyszerű kulcs nélküli nyitás és indítás rendszerrel¹ csak be kell szállnia és már indulhat is anélkül, hogy az autókulcsot kellene keresgélnie – ha az a zsebében, táskájában vagy valahol a közelében van.

¹ Külön rendelhető.

NYITHATÓ HÁTSÓ ABLAK
Nyissa ki a Zafira Life felfelé nyíló hátsó ajtajának ablakát  kívülről, az ajtótól függetlenül. Így egyszerűbb a kisebb tárgyak bepakolása, különösen ha az autó mögött szűk a hely.
MÉRETEK
A Zafira-e Life három különböző hosszváltozatban kapható. Minden változat ideális egyensúlyt kínál a viszonylag kompakt külső méretek és a tágas, rendkívül rugalmas belső tér között. Mindhárom változat magassága 1,9 m alatt van – így gond nélkül lehet parkolni velük a mélygarázsokban.